Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 400g571kcal50g1.2g41g0g
Soijakastike 8g4.8kcal0.4g0.8g0g0g
Herkkusieni 160g26kcal3.4g0.5g0.5g2.4g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot120g348kcal16.8g1.2g31.2g0g
Ruohosipuli 20g4.5kcal0.3g0.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1896g5770kcal144.6g9g580.8g5.8g
Valittu annoskoko948g2885kcal72.3g4.5g290.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna474g1443kcal36.2g2.3g145.2g1.5g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207