Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g250g75kcal3.7g11.2g1g6.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell300g330kcal69g0g6.3g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Ruohosipuli 20g4.5kcal0.3g0.3g0.1g0.5g
Dijonsinappi, Maille, Original2.5g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 45g18kcal0.5g3.1g0.1g0.8g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)2.5g3.8kcal0g0.2g0.3g0g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1571g1991kcal164g42.2g127g15.6g
Valittu annoskoko786g996kcal82g21.1g63.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna393g498kcal41g10.6g31.8g3.9g
Arvot/100g100g127kcal10.4g2.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235211