Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Parmesan formaggio da pasta30g137kcal12g0g9.9g0g
Basilika, tuore 6g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla300g162kcal4.5g20.7g6.9g3g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Paprika vihreä 120g26kcal1.1g3g0.4g2.3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss150g465kcal36g1.2g34.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2364g2443kcal161.6g118.6g141.6g23.8g
Valittu annoskoko1182g1222kcal80.8g59.3g70.8g11.9g
Annoskoko puolitettuna591g611kcal40.4g29.7g35.4g6g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318