Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Parmesan formaggio da pasta5g23kcal2g0g1.6g0g
Basilika, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla50g27kcal0.7g3.4g1.1g0.5g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 20g4.3kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss25g78kcal6g0.2g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g407kcal27g19.6g23.6g3.8g
Valittu annoskoko197g204kcal13.5g9.8g11.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna99g102kcal6.8g4.9g5.9g1g
Arvot/100g100g103kcal6.9g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318