Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Parmesan formaggio da pasta50g229kcal20g0g16.5g0g
Basilika, tuore 10g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 5g15kcal0.6g1.1g0.5g2.1g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla500g270kcal7.5g34.5g11.5g5g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Paprika vihreä 200g43kcal1.9g5g0.6g3.8g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss250g775kcal60g2g57.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3940g4072kcal269.4g197.8g236g39.4g
Valittu annoskoko1970g2036kcal134.7g98.9g118g19.7g
Annoskoko puolitettuna985g1018kcal67.4g49.5g59g9.9g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318