Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Parmesan formaggio da pasta60g274kcal24g0g19.8g0g
Basilika, tuore 12g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla600g324kcal9g41.4g13.8g6g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Paprika vihreä 240g51kcal2.3g6g0.7g4.6g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss300g930kcal72g2.4g69g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4728g4886kcal323.6g237.4g282.8g47.8g
Valittu annoskoko2364g2443kcal161.8g118.7g141.4g23.9g
Annoskoko puolitettuna1182g1222kcal80.9g59.4g70.7g12g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318