Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Parmesan formaggio da pasta80g366kcal32g0g26.4g0g
Basilika, tuore 16g4.3kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 8g24kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla800g432kcal12g55.2g18.4g8g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Paprika vihreä 320g68kcal3g8g1g6.1g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss400g1240kcal96g3.2g92g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6304g6515kcal431.2g316.6g377.4g63.4g
Valittu annoskoko3152g3257kcal215.6g158.3g188.7g31.7g
Annoskoko puolitettuna1576g1629kcal107.8g79.2g94.4g15.9g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318