Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 900g162kcal5g22.5g3.6g6.3g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.1g
Parmesan formaggio da pasta90g411kcal36g0g29.7g0g
Basilika, tuore 18g4.9kcal0.6g0.2g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 9g28kcal1g1.9g0.9g3.9g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla900g486kcal13.5g62.1g20.7g9g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Paprika vihreä 360g77kcal3.4g9g1.1g6.8g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss450g1395kcal108g3.6g103.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7092g7329kcal485g356g424.4g71.2g
Valittu annoskoko3546g3665kcal242.5g178g212.2g35.6g
Annoskoko puolitettuna1773g1832kcal121.3g89g106.1g17.8g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318