Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.7g1.6g56.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Parmesan formaggio da pasta100g457kcal40g0g33g0g
Basilika, tuore 20g5.4kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Oregano, kuivattu 10g31kcal1.1g2.2g1g4.3g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla1000g540kcal15g69g23g10g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Paprika vihreä 400g85kcal3.8g10g1.2g7.6g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss500g1550kcal120g4g115g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7880g8143kcal538.8g395.6g471.6g79.4g
Valittu annoskoko3940g4072kcal269.4g197.8g235.8g39.7g
Annoskoko puolitettuna1970g2036kcal134.7g98.9g117.9g19.9g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318