Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Parmesan formaggio da pasta20g91kcal8g0g6.6g0g
Basilika, tuore 4g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla200g108kcal3g13.8g4.6g2g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Paprika vihreä 80g17kcal0.8g2g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss100g310kcal24g0.8g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1576g1629kcal107.6g79g94.2g16g
Valittu annoskoko788g814kcal53.8g39.5g47.1g8g
Annoskoko puolitettuna394g407kcal26.9g19.8g23.6g4g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318