Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 600g1172kcal112.1g0g81g0g
Amerikansekoitus, Apetit180g50kcal3.2g8.1g0.4g4.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g36g101kcal6.8g0g7.9g0g
Ruohosipuli 15g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl120g408kcal2.4g3.6g42g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit150g195kcal4.5g3g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2202g3859kcal258.4g30g301.8g9.4g
Valittu annoskoko1101g1930kcal129.2g15g150.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna551g965kcal64.6g7.5g75.5g2.4g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531