Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 800g1563kcal149.5g0g108g0g
Amerikansekoitus, Apetit240g67kcal4.3g10.8g0.5g5.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g48g134kcal9.1g0g10.6g0g
Ruohosipuli 20g4.5kcal0.3g0.3g0.1g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl160g544kcal3.2g4.8g56g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit200g260kcal6g4g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2936g5145kcal344.8g39.8g402.4g12.6g
Valittu annoskoko1468g2573kcal172.4g19.9g201.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna734g1286kcal86.2g10g100.6g3.2g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531