Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1200g2344kcal224.3g0g162g0g
Amerikansekoitus, Apetit360g101kcal6.5g16.2g0.7g8.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g72g202kcal13.7g0g15.8g0g
Ruohosipuli 30g6.8kcal0.4g0.5g0.2g0.7g
Kuohukerma,valio,2dl240g816kcal4.8g7.2g84g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit300g390kcal9g6g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4404g7718kcal517.4g59.8g603.4g18.6g
Valittu annoskoko2202g3859kcal258.7g29.9g301.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna1101g1930kcal129.4g15g150.9g4.7g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531