Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1400g2735kcal261.7g0g189g0g
Amerikansekoitus, Apetit420g118kcal7.6g18.9g0.8g10.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g84g235kcal16g0g18.5g0g
Ruohosipuli 35g7.9kcal0.5g0.6g0.2g0.8g
Kuohukerma,valio,2dl280g952kcal5.6g8.4g98g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit350g455kcal10.5g7g45.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5138g9004kcal603.8g69.8g704g21.8g
Valittu annoskoko2569g4502kcal301.9g34.9g352g10.9g
Annoskoko puolitettuna1285g2251kcal151g17.5g176g5.5g
Arvot/100g100g175kcal11.8g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531