Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1600g3125kcal299g0g216g0g
Amerikansekoitus, Apetit480g134kcal8.6g21.6g1g11.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g96g269kcal18.2g0g21.1g0g
Ruohosipuli 40g9kcal0.6g0.7g0.2g1g
Kuohukerma,valio,2dl320g1088kcal6.4g9.6g112g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit400g520kcal12g8g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5872g10291kcal689.6g79.8g804.6g25g
Valittu annoskoko2936g5145kcal344.8g39.9g402.3g12.5g
Annoskoko puolitettuna1468g2573kcal172.4g20g201.2g6.3g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531