Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1800g3516kcal336.4g0g243g0g
Amerikansekoitus, Apetit540g151kcal9.7g24.3g1.1g13g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g108g302kcal20.5g0g23.8g0g
Ruohosipuli 45g10kcal0.6g0.8g0.3g1.1g
Kuohukerma,valio,2dl360g1224kcal7.2g10.8g126g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit450g585kcal13.5g9g58.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6606g11577kcal775.8g89.8g905.4g28.2g
Valittu annoskoko3303g5789kcal387.9g44.9g452.7g14.1g
Annoskoko puolitettuna1652g2894kcal194g22.5g226.4g7.1g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531