Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 200g391kcal37.4g0g27g0g
Amerikansekoitus, Apetit60g17kcal1.1g2.7g0.1g1.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g12g34kcal2.3g0g2.6g0g
Ruohosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl40g136kcal0.8g1.2g14g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit50g65kcal1.5g1g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana734g1286kcal86.4g10g100.4g3g
Valittu annoskoko367g643kcal43.2g5g50.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna184g322kcal21.6g2.5g25.1g0.8g
Arvot/100g100g175kcal11.8g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531