Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2000g3906kcal373.8g0g270g0g
Amerikansekoitus, Apetit600g168kcal10.8g27g1.2g14.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Ruohosipuli 50g11kcal0.7g0.9g0.3g1.2g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit500g650kcal15g10g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7340g12863kcal862.2g99.8g1005.8g31.2g
Valittu annoskoko3670g6432kcal431.1g49.9g502.9g15.6g
Annoskoko puolitettuna1835g3216kcal215.6g25g251.5g7.8g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531