Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 500g977kcal93.4g0g67.5g0g
Amerikansekoitus, Apetit150g42kcal2.7g6.7g0.3g3.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Ruohosipuli 13g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit125g163kcal3.8g2.5g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1835g3216kcal215.6g24.8g251.6g7.8g
Valittu annoskoko918g1608kcal107.8g12.4g125.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna459g804kcal53.9g6.2g62.9g2g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531