Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g500g550kcal115g0g9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)313g266kcal3.1g10.9g21.9g0g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.2g2.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g56g246kcal3.1g2.4g24.9g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2010g2210kcal246.4g40.2g112g4.4g
Valittu annoskoko1005g1105kcal123.2g20.1g56g2.2g
Annoskoko puolitettuna503g553kcal61.6g10.1g28g1.1g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868