Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g600g660kcal138g0g10.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)375g319kcal3.8g13.1g26.3g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g68g296kcal3.7g2.8g29.9g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g2653kcal295.8g48.2g134.6g5.2g
Valittu annoskoko1206g1326kcal147.9g24.1g67.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna603g663kcal74g12.1g33.7g1.3g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868