Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g700g770kcal161g0g12.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)438g372kcal4.4g15.3g30.6g0g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.3g3g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g79g345kcal4.3g3.3g34.9g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2814g3095kcal345g56.2g156.8g6.2g
Valittu annoskoko1407g1547kcal172.5g28.1g78.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna704g774kcal86.3g14.1g39.2g1.6g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868