Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g800g880kcal184g0g14.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)500g425kcal5g17.5g35g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g90g394kcal4.9g3.8g39.9g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g3537kcal394g64.4g179.4g7.2g
Valittu annoskoko1608g1768kcal197g32.2g89.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna804g884kcal98.5g16.1g44.9g1.8g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868