Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g100g110kcal23g0g1.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)63g53kcal0.6g2.2g4.4g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g11g49kcal0.6g0.5g5g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g442kcal49.2g8.2g22.4g0.8g
Valittu annoskoko201g221kcal24.6g4.1g11.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna101g111kcal12.3g2.1g5.6g0.2g
Arvot/100g100g110kcal12.2g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868