Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g1000g1100kcal230g0g18g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)625g531kcal6.3g21.9g43.8g0g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g113g493kcal6.2g4.7g49.8g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4020g4421kcal492.8g80.4g224.4g8.8g
Valittu annoskoko2010g2210kcal246.4g40.2g112.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna1005g1105kcal123.2g20.1g56.1g2.2g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868