Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g200g220kcal46g0g3.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)125g106kcal1.3g4.4g8.8g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g23g99kcal1.2g0.9g10g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g884kcal98.6g16g45g1.6g
Valittu annoskoko402g442kcal49.3g8g22.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna201g221kcal24.7g4g11.3g0.4g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868