Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g300g330kcal69g0g5.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)188g159kcal1.9g6.6g13.1g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g34g148kcal1.9g1.4g15g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g1326kcal147.8g24.2g67.2g2.8g
Valittu annoskoko603g663kcal73.9g12.1g33.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna302g332kcal37g6.1g16.8g0.7g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868