KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 193g50kcal3g6.7g0.4g3.7g
Paprika, punainen64g17kcal0.6g3g0.3g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g303g82kcal3.9g14.6g0.6g5.2g
Retiisi 96g17kcal1.4g1.9g0.1g1.5g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g96g256kcal27g0g16.4g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 231g459kcal6.1g1.8g44.9g15.5g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g129g129kcal23.1g0.3g3.9g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g129g257kcal21.9g2.7g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g2531kcal174g62g166.6g54.4g
Valittu annoskoko1242g1265kcal87g31g83.3g27.2g
Annoskoko puolitettuna621g633kcal43.5g15.5g41.7g13.6g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950