KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 21g5.6kcal0.3g0.7g0g0.4g
Paprika, punainen7.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Retiisi 11g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g11g28kcal3g0g1.8g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 26g51kcal0.7g0.2g5g1.7g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g14g14kcal2.6g0g0.4g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g14g29kcal2.4g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g281kcal19.4g6.6g18.4g6g
Valittu annoskoko138g141kcal9.7g3.3g9.2g3g
Annoskoko puolitettuna69g70kcal4.9g1.7g4.6g1.5g
Arvot/100g100g102kcal7g2.4g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950