KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 257g67kcal4g9g0.5g4.9g
Paprika, punainen86g22kcal0.8g3.9g0.3g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g405g109kcal5.3g19.4g0.8g6.9g
Retiisi 129g23kcal1.9g2.5g0.1g2.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g129g341kcal36g0g21.9g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 309g612kcal8.1g2.4g59.9g20.7g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g171g171kcal30.9g0.3g5.1g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g171g343kcal29.1g3.6g22.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g3375kcal232.2g82.2g221.8g72.6g
Valittu annoskoko1656g1687kcal116.1g41.1g110.9g36.3g
Annoskoko puolitettuna828g844kcal58.1g20.6g55.5g18.2g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950