KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1553g403kcal24.2g54.3g3.1g29.5g
Paprika, punainen518g133kcal4.7g23.8g2.1g10.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g2443g660kcal31.8g117.3g4.9g41.5g
Retiisi 776g138kcal11.2g15.1g0.8g12.4g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g776g2058kcal217.4g0g132g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 1863g3693kcal49g14.3g361.5g124.8g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g1035g1035kcal186.3g2.1g31.1g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g1035g2070kcal176g21.7g134.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20378kcal1401.2g497.2g1340.2g437.2g
Valittu annoskoko10000g10189kcal700.6g248.6g670.1g218.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5095kcal350.3g124.3g335.1g109.3g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950