KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 38g10kcal0.6g1.3g0.1g0.7g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Retiisi 19g3.3kcal0.3g0.4g0g0.3g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g19g50kcal5.3g0g3.2g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 45g89kcal1.2g0.3g8.7g3g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g25g25kcal4.5g0.1g0.8g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g25g50kcal4.3g0.5g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g492kcal34.2g12g32.4g10.4g
Valittu annoskoko242g246kcal17.1g6g16.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna121g123kcal8.6g3g8.1g2.6g
Arvot/100g100g102kcal7.1g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950