KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 429g111kcal6.7g15g0.9g8.1g
Paprika, punainen143g37kcal1.3g6.6g0.6g2.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g674g182kcal8.8g32.4g1.3g11.5g
Retiisi 214g38kcal3.1g4.2g0.2g3.4g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g214g568kcal60g0g36.4g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 514g1019kcal13.5g4g99.8g34.5g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g286g286kcal51.4g0.6g8.6g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g286g571kcal48.6g6g37.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g5625kcal386.8g137.6g369.8g120.8g
Valittu annoskoko2760g2812kcal193.4g68.8g184.9g60.4g
Annoskoko puolitettuna1380g1406kcal96.7g34.4g92.5g30.2g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950