KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 514g134kcal8g18g1g9.8g
Paprika, punainen171g44kcal1.5g7.9g0.7g3.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g809g219kcal10.5g38.8g1.6g13.8g
Retiisi 257g46kcal3.7g5g0.3g4.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g257g681kcal72g0g43.7g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 617g1223kcal16.2g4.8g119.7g41.3g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g343g343kcal61.7g0.7g10.3g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g343g686kcal58.3g7.2g44.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g6750kcal463.8g164.8g443.8g144.8g
Valittu annoskoko3312g3375kcal231.9g82.4g221.9g72.4g
Annoskoko puolitettuna1656g1687kcal116g41.2g111g36.2g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950