KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 54g14kcal0.8g1.9g0.1g1g
Paprika, punainen18g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Retiisi 27g4.7kcal0.4g0.5g0g0.4g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g27g71kcal7.5g0g4.6g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 64g127kcal1.7g0.5g12.5g4.3g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g36g36kcal6.4g0.1g1.1g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g36g71kcal6.1g0.8g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g703kcal48.4g17.2g46.4g15g
Valittu annoskoko345g352kcal24.2g8.6g23.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna173g176kcal12.1g4.3g11.6g3.8g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950