KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 600g156kcal9.4g21g1.2g11.4g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Punasipuli, kuorittu, 100g944g255kcal12.3g45.3g1.9g16g
Retiisi 300g53kcal4.3g5.9g0.3g4.8g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g300g795kcal84g0g51g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 720g1427kcal18.9g5.5g139.7g48.2g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g400g400kcal72g0.8g12g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g400g800kcal68g8.4g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g7874kcal541.4g192.2g517.8g168.8g
Valittu annoskoko3864g3937kcal270.7g96.1g258.9g84.4g
Annoskoko puolitettuna1932g1969kcal135.4g48.1g129.5g42.2g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950