KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 64g17kcal1g2.2g0.1g1.2g
Paprika, punainen21g5.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Retiisi 32g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g32g85kcal9g0g5.5g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 77g153kcal2g0.6g15g5.2g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g43g43kcal7.7g0.1g1.3g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g43g86kcal7.3g0.9g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g844kcal58g20.6g55.6g18g
Valittu annoskoko414g422kcal29g10.3g27.8g9g
Annoskoko puolitettuna207g211kcal14.5g5.2g13.9g4.5g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950