KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 686g178kcal10.7g24g1.4g13g
Paprika, punainen229g59kcal2.1g10.5g0.9g4.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g1079g291kcal14g51.8g2.2g18.3g
Retiisi 343g61kcal4.9g6.7g0.3g5.5g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g343g909kcal96g0g58.3g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 823g1631kcal21.6g6.3g159.6g55.1g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g457g457kcal82.3g0.9g13.7g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g457g914kcal77.7g9.6g59.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g8999kcal618.6g219.6g591.6g193g
Valittu annoskoko4416g4500kcal309.3g109.8g295.8g96.5g
Annoskoko puolitettuna2208g2250kcal154.7g54.9g147.9g48.3g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950