KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 75g20kcal1.2g2.6g0.1g1.4g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g118g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Retiisi 38g6.6kcal0.5g0.7g0g0.6g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g38g99kcal10.5g0g6.4g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 90g178kcal2.4g0.7g17.5g6g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g50g50kcal9g0.1g1.5g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g50g100kcal8.5g1.1g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g984kcal67.6g24g64.6g21g
Valittu annoskoko483g492kcal33.8g12g32.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna242g246kcal16.9g6g16.2g5.3g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950