KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 771g200kcal12g27g1.5g14.7g
Paprika, punainen257g66kcal2.3g11.8g1g5.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1214g328kcal15.8g58.3g2.4g20.6g
Retiisi 386g68kcal5.6g7.5g0.4g6.2g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g386g1022kcal108g0g65.6g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 926g1835kcal24.3g7.1g179.6g62g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g514g514kcal92.6g1g15.4g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g514g1029kcal87.4g10.8g66.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g10124kcal696g247g665.6g217.2g
Valittu annoskoko4968g5062kcal348g123.5g332.8g108.6g
Annoskoko puolitettuna2484g2531kcal174g61.8g166.4g54.3g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950