KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 857g223kcal13.4g30g1.7g16.3g
Paprika, punainen286g73kcal2.6g13.1g1.1g5.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g1349g364kcal17.5g64.7g2.7g22.9g
Retiisi 429g76kcal6.2g8.4g0.4g6.9g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g429g1136kcal120g0g72.9g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 1029g2038kcal27.1g7.9g199.5g68.9g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g571g571kcal102.9g1.1g17.1g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g571g1143kcal97.1g12g74.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g11249kcal773.6g274.4g739.4g241.4g
Valittu annoskoko5520g5624kcal386.8g137.2g369.7g120.7g
Annoskoko puolitettuna2760g2812kcal193.4g68.6g184.9g60.4g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950