KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 96g25kcal1.5g3.4g0.2g1.8g
Paprika, punainen32g8.3kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g152g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Retiisi 48g8.5kcal0.7g0.9g0g0.8g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g48g128kcal13.5g0g8.2g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 116g229kcal3g0.9g22.4g7.8g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g64g64kcal11.6g0.1g1.9g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g64g129kcal10.9g1.4g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g1266kcal87g31g83g27.2g
Valittu annoskoko621g633kcal43.5g15.5g41.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna311g316kcal21.8g7.8g20.8g6.8g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950