KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1029g267kcal16g36g2.1g19.5g
Paprika, punainen343g88kcal3.1g15.8g1.4g6.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g1618g437kcal21g77.7g3.2g27.5g
Retiisi 514g91kcal7.4g10g0.5g8.2g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g514g1363kcal144g0g87.4g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 1234g2446kcal32.5g9.5g239.5g82.7g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g686g686kcal123.4g1.4g20.6g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g686g1371kcal116.6g14.4g89.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g13498kcal928g329.6g887.6g289.6g
Valittu annoskoko6624g6749kcal464g164.8g443.8g144.8g
Annoskoko puolitettuna3312g3375kcal232g82.4g221.9g72.4g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950