KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 11g2.8kcal0.2g0.4g0g0.2g
Paprika, punainen3.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Retiisi 5.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g5.4g14kcal1.5g0g0.9g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 13g26kcal0.3g0.1g2.5g0.9g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g7.1g7.1kcal1.3g0g0.2g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g7.1g14kcal1.2g0.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g141kcal9.6g3.6g9g3.2g
Valittu annoskoko69g70kcal4.8g1.8g4.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna35g35kcal2.4g0.9g2.3g0.8g
Arvot/100g100g102kcal6.9g2.6g6.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950