KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 107g28kcal1.7g3.7g0.2g2g
Paprika, punainen36g9kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Retiisi 54g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g54g142kcal15g0g9.1g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 129g255kcal3.4g1g24.9g8.6g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g71g71kcal12.9g0.1g2.1g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g71g143kcal12.1g1.5g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g1406kcal96.8g34g92.2g30.2g
Valittu annoskoko690g703kcal48.4g17g46.1g15.1g
Annoskoko puolitettuna345g352kcal24.2g8.5g23.1g7.6g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950