KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1200g312kcal18.7g42g2.4g22.8g
Paprika, punainen400g103kcal3.6g18.4g1.6g8g
Punasipuli, kuorittu, 100g1888g510kcal24.5g90.6g3.8g32.1g
Retiisi 600g106kcal8.6g11.7g0.6g9.6g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g600g1590kcal168g0g102g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 1440g2854kcal37.9g11.1g279.4g96.5g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g800g800kcal144g1.6g24g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g800g1600kcal136g16.8g104g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g15748kcal1082.6g384.4g1035.6g338g
Valittu annoskoko7728g7874kcal541.3g192.2g517.8g169g
Annoskoko puolitettuna3864g3937kcal270.7g96.1g258.9g84.5g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950