KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1371g356kcal21.4g48g2.7g26.1g
Paprika, punainen457g118kcal4.1g21g1.8g9.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2158g583kcal28.1g103.6g4.3g36.7g
Retiisi 686g122kcal9.9g13.4g0.7g11g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g686g1817kcal192g0g116.6g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 1646g3262kcal43.3g12.7g319.3g110.3g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g914g914kcal164.6g1.8g27.4g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g914g1829kcal155.4g19.2g118.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g17998kcal1237.6g439.4g1183.4g386.4g
Valittu annoskoko8832g8999kcal618.8g219.7g591.7g193.2g
Annoskoko puolitettuna4416g4500kcal309.4g109.9g295.9g96.6g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950