KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1543g401kcal24.1g54g3.1g29.3g
Paprika, punainen514g132kcal4.6g23.7g2.1g10.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g2427g655kcal31.6g116.5g4.9g41.3g
Retiisi 771g137kcal11.1g15g0.8g12.3g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g771g2044kcal216g0g131.1g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 1851g3669kcal48.7g14.3g359.2g124g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g1029g1029kcal185.1g2.1g30.9g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g1029g2057kcal174.9g21.6g133.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g20248kcal1392.2g494.4g1331.6g434.4g
Valittu annoskoko9936g10124kcal696.1g247.2g665.8g217.2g
Annoskoko puolitettuna4968g5062kcal348.1g123.6g332.9g108.6g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950