Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g559g1118kcal111.8g0g72.7g0g
Vesi419g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl52g153kcal1.2g1.6g15.7g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix76g38kcal1.1g7.5g0.4g0g
Sipuli 77g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Coctailkurkku, Pirkka21g5.7kcal0.2g1.2g0.2g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.8g19.6g0.3g1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g42g377kcal0g0g41.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2548g3621kcal236.2g67.2g262.8g5.4g
Valittu annoskoko1274g1811kcal118.1g33.6g131.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna637g905kcal59.1g16.8g65.7g1.4g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832