Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g639g1278kcal127.8g0g83.1g0g
Vesi479g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl60g174kcal1.4g1.8g18g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix86g43kcal1.3g8.6g0.4g0g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Coctailkurkku, Pirkka24g6.5kcal0.2g1.3g0.2g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 32g110kcal3.3g22.4g0.4g1.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g48g431kcal0g0g47.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2912g4139kcal270.2g76.6g300.4g6g
Valittu annoskoko1456g2069kcal135.1g38.3g150.2g3g
Annoskoko puolitettuna728g1035kcal67.6g19.2g75.1g1.5g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832